Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Värmepump Kalmar

Köp din värmepump hos Acara i Kalmar! Acara erbjuder ett brett sortiment av hög kvalitativa värmepumpar. Intresserad av att köpa en värmepump men osäker på vilken? Kontakta Acara i Kalmar för allt som har med värmepump att göra! Acara i Kalmar är återförsäljare Mitsubishi electric värmepumpar.

Värmepump Kalmar | Acara AB

ACARA VÄRME & KYLA I KALMAR

VÄRMEPUMPAR FRÅN MITSUBISHI ELECTRIC

Vid val av värmepumpstyp krävs ett på platsen besök.
Att bara köpa en värmepump på vinst och förlust utan att kartlägga din fastighets behov av värmekälla, är ofta en dålig investering. Vi på Acara gör gärna ett hembesök där vi med vår erfarenhet går igenom fastigheten och efter en noggrann analys ger vi dig rekommendation på den värmepump som bäst passar din fastighet. Vårt motto är att optimera din investering, så du får en värmeanläggning som kommer att fungera felfritt i många år till en låg kostnad. .


Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla Mitsubishi Electric värmepumpar i Norden är anpassade för just vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste värmepumpsprogram med värmepumpar som klarar av upp till 16 olika innedelar på en utomhusdel. De kan vara vägghängda, takhängda, golvmodeller eller kanalanslutna. Våra värmepumpar säljs via installatörer (alla certifierade) samt via olika distributionskanaler. Vi är idag ett av de ledande företagen i Norden på detta område.

För ytterligare information besök gärna vår hemsida! Välkomna till oss på Acara AB.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information