Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Kaminer Kalmar

Välkommen till Spis-Huset i Nybro AB. Välkommen till Eldabutiken Kalmar/Öland. I vår butik på 300 kvm har i ett brett utbud av eldstäder, kaminer, insatser, kakelugnar och frimurade spisar.

Kaminer i Kalmar | Spis-Huset i Nybro AB

Välkommen till Eldabutiken Kalmar/Öland

 

I vår butik på 300 kvm har i ett brett utbud av eldstäder, kaminer, insatser, kakelugnar och frimurade spisar.

Vi säljer även skorstenar, skorstensrenovering och taksäkerhet, vi utför installationer med egen utbildad personal så att du som kund kan känna dig trygg.

Låter du vem som helst installera din nya eldstad?
Det gör inte vi.

Som första och enda organisation i branschen har våra installatörer en yrkescertifiering. Certifieringen är framtagen av branschens ledande aktörer och är under statligt kontroll. Detta gör vi på Elda för att öka säkerheten och att du som kund ska känna dig trygg. Vi förstår vad ditt hem betyder för dig.

Installerat och Klart! är ett erbjudande till dig som vill köpa och installera en ny eldstad, slippa krånglet med att hantera olika aktörer utan föredrar enkelheten och tryggheten med bara 1 kontaktperson, 1 helhetslösning och bara 1 faktura.

Välkomna till oss!

Kolla in vår hemsida för aktuella erbjudanden!

 

Dragonvägen 4

Tel 0480-42 08 90

Fax: 0480-42 08 91

kalmar@eldabutiken.se

 

 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information