Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Hypnosterapi i Kalmar

Hypnosterapi i Kalmar - Välkommen till Prisma Kropp & Själ. Under 2019 läser jag en utbildning till Hypnosterapeut. I den ingår hypnoterapi och regressionsterapi. Hypnos är ett fullkomligt naturligt och mycket behagligt tillstånd av djup avslappning, ökat medvetande och inre fokusering, ett förändrat medvetandetillstånd.

Hypnosterapi Kalmar | Hypnosterapi

Prisma Kropp & Själ

Idrotts Massageterapeut -  Medicinsk Aromaterapeut  -  Änglamedium  - Hypnosterapi

Hypnoterapeut

Under 2019 läser jag en utbildning till Hypnosterapeut. I den ingår hypnoterapi och regressionsterapi.

Hypnos är ett fullkomligt naturligt och mycket behagligt tillstånd av djup avslappning, ökat medvetande och inre fokusering, ett förändrat medvetandetillstånd. Vid denna djupa avslappning kommer dörrarna till det undermedvetna att öppnas. Då finns det möjlighet att ändra vanebeteende, fobier mm.

Vad är egentligen hypnos? Det är ett uråldrigt sätt att uppnå ett förändrat medvetandetillstånd. Hypnos är ett värdefullt komplement vid terapi. Det är inget magiskt utan handlar om ett samarbete mellan klient och terapeut. Genom att försättas i ett transtillstånd så kan vi uppleva en känsla av total avslappning samtidigt som vår koncentration är helt skärpt.

Man kan bara hamna i detta tillstånd om man själv vill. En terapeut kan inte försätta någon i trans som inte är med på det. Det är inte så att klienten är borta utan kommer att uppleva en behaglig känsla och kommer att komma ihåg varje ord som sagts. Ingen kan tvingas att göra något som man inte skulle göra eller säga i vaket tillstånd. Klienten har alltså full kontroll på det som sker under ett transtillstånd.

Det som faktiskt sker är att klienten är helt avslappnad och mottaglig för terapeutens hjälpande suggestioner som verkar på det undermedvetna. Det som är speciellt med ett hypnotiskt tillstånd är att man tappar tidsuppfattningen och upplever tiden som mycket kortare.Fördelen med hypnos vid terapi är att man snabbare kommer åt ett problem som sitter djupt och kanske är bortträngt, d v s roten till det onda. Hypnosen påskyndar läkning och lindrar stress. Hypnos har inga negativa biverkningar.

Ni hittar mig på:

Höskullevägen 4

39597 Läckeby

Boka på: 0735-290288

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information