Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Hemstädning Kalmar

Hemstädning Kalmar - Funderar du på skaffa hemstädning? Consultify AB hjälper dig lokalt i Kalmar med omnejd. Ibland kan vardagen kännas stressig när man ska hinna med att både jobba, skjutsa barnen till olika aktiviteter samt allt annat. Låt oss hjälpa dig med hemstädningen i Kalmar.

Hemstädning Kalmar | Consultify AB - Tel: 010-207 11 07
Consultify AB - Vi är Sveriges framtid

Hemstädning Kalmar | Consultify AB - Tel: 010-207 11 07

Varmt välkommen till Consultify AB - Alltid fri offert på hemstädning!

Går du i tankarna om att skaffa hemstädning? Tveka inte kontakta oss redan idag! Ibland kan vardagen kännas stressig när man ska hinna med att både jobba, skjutsa barnen till olika aktiviteter, laga mat, sköta om hushåll och trädgård samt allt annat man måste hinna med. Därför vill vi erbjuda en helhetslösning för hemstädning som skräddarsys efter just dina behov, så att ni ska kunna lägga mer av er tid på att njuta av livet. 


Hemstädning / Rut & Rot

Du använder enkelt rot- och rutavdraget för hemstädning genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär vi utbetalning från Skatteverket. Enkelt och smidigt!
 

Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla genomförandet och uppdraget för att alltid överträffa kundens förväntningar. Inga uppdrag är för stora eller för små och tveka aldrig på att kontakta oss med frågor om jobbet eller priset.

Varmt välkommen! 

 


Consultify AB - Vi är Sveriges framtid
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information