Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Elavtal i Kalmar

Elavtal i Kalmar - Oskarshamn Energi. Dags för elavtal? Kontakta Oskarshamn Energi om fördelaktiga avtal. Fråga oss gärna om elavtalen och el, fjärrvärme, biogas vi svarar gärna! Oskarshamn Energi erbjuder el, elnät, värme, biogas samt tjänster och entreprenader i Oskarshamnsregionen.

Elavtal Kalmar | Oskarshamn Energi AB

Teckna elavtal - Oskarshamn Energi AB

Vi erbjuder el, elnät, värme, biogas samt tjänster och entreprenader i Oskarshamnsregionen.

Våra elavtal
Ett elavtal bör du teckna eftersom du tjänar på det. Det finns en hel del olika elavtal att välja mellan och vi kan hjälpa dig med det valet så att det passar dig och ditt boende.

Väljer du att inte teckna ett elavtal blir du anvisat ett sk. Anvisat pris som oftast ligger betydligt högre än ett elpris i ett tecknat avtal.

Koldioxidfri el
All el som levereras från Oskarshamn Energi kommer från koldioxidfri elproduktion och är därmed klimatneutral. Du som är kund hos oss får den levererad utan extra kostnad. 

Vi vill som ditt lokala energibolag ta vårt miljöansvar. Det är viktigt för oss att bidra till en bra närmiljö. Vår koldioxidfria el är en mix av 50% vattenkraft och 50% kärnkraft och på så sätt minimal miljöpåverkan.

Miljöavtal
För dig som vill göra ett aktivt val för miljön finns möjligheten att välja el som är till 100% producerad av antingen vattenkraft, vindkraft eller kärnkraft.

Boomerang, för dig som är trogen kund
Har du ett elavtal med oss som snart går ut?

Då ger vi dig 1 öre/kWh (exkl.moms) i rabatt på ordinarie elpriser som tack när du väljer att teckna ett nytt elavtal med oss igen. Det spelar ingen roll om du väljer Fast eller Rörligt avtal, det bestämmer du själv. Dessutom får du en Mini Triss med stora vinstchanser.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information