Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Byggmaskiner Kalmar

Byggmaskiner i Kalmar - Molins Saxliftar. Vill du hyra en byggmaskin? Hos Molins Saxliftar i Kalmar kan du hyra byggmaskinen för arbetet! Vi erbjuder driftsäkra, funktionella & några av marknadens bästa byggmaskiner för uthyrning. Vi är en leverantör av smarta lösningar för byggmaskiner i Kalmar.

Byggmaskiner Kalmar | Molins Saxliftar AB

 Välkommen till Molins Uthyrning! 
 - byggmaskiner i Kalmar 

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa byggmaskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Vi har även personalvagnar och stålförråd. Självklart har vi även maskiner att hyra ut för det lilla arbetet hemma i trädgården. Oavsett så är inget jobb för stort eller för litet för oss.

Vi är en stark leverantör med smarta hyrningslösningar där vi snabbt levererar och ger bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under er hyrtid. Du hyr inte bara våra maskiner du hyr även vår kunskap. Bland våra kunder finns både bygg- och industri, offentlig sektor men även mycket privatpersoner.

Vi erbjuder:
• Byggmaskiner
• Liftar
• Anläggningsmaskiner
• Byggställningar
• Teleskopare
• m.m

Vi har det du behöver. Till både dig som privatperson och professionell hantverkare. 

Läs gärna mer om oss på vår hemsida!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information