alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Kalmar Kalmar län Sverige

Bildskärm 24 tum

Bildskärm 24 tum
Bildskärm i nyskick
Benq G2420HDBE är en 24-tums LCD-skärm med Full-HD-upplösning och bra responstid. Med VESA 100x100 har du möjlighet att fästa din skärm på väggen och spara plats på skrivbordet.

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning
Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

Senseye+Photo Technology
Med Senseye+Photo Technology kan du välja hur du vill att din skärm ska bete sig. Du kan välja på standard, dynamic, film och foto för att uppnå bästa bild.

Perfekt återgivning med hög kontrast
BenQ G2420 levereras med en dynamisk kontrast på 40 000:1 som ger dig en perfekt bildåtergivning. Allt du ser, från de starkaste vita till mörkaste svarta, återges perfekt för att ge dig den klaraste och bästa bild.

2ms responstid
Med en responstid på 2 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar
700 krIgår
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information